Tips tijdens de overgang

Iedere vrouw krijgt er op een bepaald punt in haar leven mee te maken. De overgang. Niet iedere vrouw heeft evenveel last van de overgang als de ander. Toch kan de overgang verschrikkelijk in de weg zitten. Natuurlijk zijn er middeltjes en tructjes voor om de overgang zo min mogelijk in de weg te staan. Maar echt laten verdwijnen kan alleen met geduld en tijd.

Tips tegen de overgang
Natuurlijk zijn er vele tips, de een erg effectief en de ander wat minder. Dit zal voor ieder verschillend zijn. Tijdens de overgang zult u moeten zoeken naar de truckjes die voor u het beste werken. Effectiviteit kan immers ook enigsinds tussen de oren zitten.

– Voeding
    Uw voeding kan een grote rol spelen in hoe u zich voelt. Extra vitamines kunnen helpen
evenals het minderen met koffie en alcohol.


Avondwandeling
     Een avondwandeling kan uw helpen uw hoofd leeg te maken en een goede nachtrust te
behouden.

– Praten
Praten over de overgang kan soms flink helpen. Het is immers niet niets. Die gehele
hormoonverandering. Zoek een vertrouwens persoon of een goede vriendin en praat over
wat u allemaal ervaart in de overgang.

 – Yoga
Yoga kan soms ontstappend werken tijdens de overgang. U zet uw verstand dan op nul en
komt heerlijk tot rust. Dit kom ook ten goede voor uw nachtrust.

De beste manieren om te dealen met de overgang moet u zelf uitvinden. Niet alles werkt voor iedereen het zelfde. De overgang zal uiteindelijk vanzelf overgaan en heeft tijd nodig. U zult de overgang uit eindelijk moeten accepteren en er verder mee leven. Toch is de overgang niet niks. Het is een plotselingen verandering van uw hormonen. Mocht het u helpen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw huisarts of vertrouwenspersoon. Die kunnen u verder helpen en wellicht gerust stellen.

Laat een reactie achter